Спец. обучения

Скъпи приятели,

Световнонашумелият треноровъчен метод – Piloxing – идва за първи път в България тази есен! Фитнес академия България, в партньорство с Piloxing
(https://piloxing.com/), организираме първото по рода си специализирано обучение по Piloxing SSP за инструктори в България.

Piloxing e идеалната тренировъчна комбинация, която съчетава грацията и нежността на Пилатеса и силата и енергията на бокса. Този супер-клас се преподава в над 92 страни по света, като над 1.5 милиона души ежедневно го посещават.

Специализираното обучение ще се проведе на 14 октомври, 2017 г., в гр. София, в Атлетик Мега Мол (бул. „Царица Йоанна” № 15). То ще се води от чуждестранен master trainer на Piloxing - Тина Енглиш, като ще бъде осигурен и превод на български език.

Цена: 250 $ (щатски долара), в която е включено обучение, сертификат за обучението, онлайн теоретични материали и брандирани тренировъчни ръкавици. 

Записване: желаещите да се запишат могат да го направят на
 https://piloxing.com/workshops/2017-10-14-piloxing-sofia/, или, ако се нуждаят от съдействие - в офиса на Фитнес академия България, като ни пишат или се свържат с нас на:
office@fitnesslicense.bg
тел. 0889 140 264
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Фитнес академия България си запазва правото да отложи обучението на участник поради запълнени бройки.

Краен срок за записване: 
06.10.2017
 
За допълнителна информация:
Боряна Стоилова
Старши инструктор групови тренировки и Програмен директор
Атлетик Фитнес

office@fitnesslicense.bg
тел. 0888 853 152
 
БЪДИ СРЕД ПЪРВИТЕ ЛИЦЕНЗИРАНИ ИНСТРУКТОРИ ПО PILOXING В БЪЛГАРИЯ!