Блог

5 ПРЕДИМСТВА ДА ТРЕНИРАТЕ С ЛИЧЕН ИНСТРУКТОР

Има безброй предимства, когато тренирате с личен инструктор. Хората от всяка възраст и ниво на опит могат да получат по-добри резултати и да живеят по-здравословен начин на живот.
Персоналният треньор ще ви помогне да създадете уникален план за тренировка, който да отговаря на вашите индивидуални нужди и цели и може да предотврати нараняване.
 
1. БЪРЗИ И ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ
Тренирането с личен инструктор, който да ви води през вашата фитнес програма, ще ви помогне да се уверите, че прекарвате времето си във фитнеса с подходящите видове упражнения.
Ако имате ограничено време за тренировка, с персоналния треньор ще се уверите, че получавате възможно най-добри резултати за най-кратко време.
 
2. ГОРЕНЕ НА МАЗНИНИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА МУСКУЛИ
Повечето хора имат много цели, когато тренират, най-често срещаните са горенето на мазнини и изграждането на мускулна маса. Често е трудно да се намери точното равновесие между тези две цели, а личният треньор може да ви помогне да намерите правилните упражнения, за да ги постигнете.
 
3. НАМАЛЯВАНЕ ШАНСА ЗА НАРАНЯВАНЕ
Личният треньор ще ви научи на правилната техника, която да използвате по време на вашата тренировка, така че да избегнете нараняване и травми.
 
4. УСТАНОВЯВАНЕ НА УМЕНИЯ И НАВИЦИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Личният треньор може да ви помогне да изградите навици и да създадете здравословен начин на живот.
Той може да ви помогне да преодолеете препятствията, които биха могли да попречат на тренировките ви.
 
5. МОТИВАЦИЯ
Когато срещнете трудност в тренировъчната си програма, може да бъде трудно да продължите и да останете мотивирани и концентрирани.
Личният треньор може да ви помогне да разберете защо тази част е трудна за вас и как да намерите начини да я преодолеете, за да получите по-голям резулта