Мотивация

9 ползи от това да бъдеш добър Инструктор групови занимания

9 ползи от това да бъдеш добър Инструктор групови занимания1. Можеш да достигнеш до толкова много хора чрез една тренировка, което ти дава възможност да окажеш голямо въздействие върху подобряване на здравето им  и добрия им начин на живот.
 
2. Имаш способността да проектираш и да представиш смислени и запомнящи се движения, които помагат на хората да се движат по-добре и да функционират по-ефективно – и не само по време на тренировките.
 
3. Можеш да развиеш значими връзки с клиентите, които надминават груповата фитнес среда.
 
4. Можеш да създадеш класове, които са безопасни, ефективни и забавни, така че участниците да имат приятни преживявания и да се почувстват мотивирани.
 
5. Имаш възможността да работиш в различни условия, от фитнес зали и бутикови фитнес студиа до спа центрове, както и да провеждате класове на открито.
 
6. Имаш възможността да обучаваш другите за тяхното здраве и да им предоставяш практична, научно обоснована информация, която те могат да използват, за да се чувстват по-добре в кожата си.
 
7. Имаш практическите познания за човешката физика.
 
8. Можеш непрекъснато да се учиш и да се развиваш като професионалист в динамично развиваща се област, която създава уникални възможности да разшириш знанията и уменията си.
 
9. Имаш възможността да работиш и да печелиш, като помагаш на другите да бъдат най-добрата версия на себе си и да стават свидетели на личните си трансформации с всяка следваща крачка по пътя.
 
 
А това е само малка част от причините… Ако и ти искаш да се възползваш от тях, направи първата
 крачка.