Блог

ВЕЧЕ СТЕ СЕРТИФИЦИРАН ФИТНЕС ИНСТРУКТОР! СЕГА НАКЪДЕ?
С вълнението от новия сертификат може да се почувствате изкушени да скочите веднага в бизнеса САМИ. Все пак, един от най-добрите начини да спечелите опит, да получите клиенти и да имате редовна заплата, е да започнете работа във фитнес залата.
+ Виж повече
Предимствата да бъдеш Инструктор групови занимания и защо да избереш тази професия?
Ако твоето мечтано бъдеще се олицетворява в споделянето на знания и умения за правилната техника на упражненията, здравословното хранене на трениращите и имаш способността да мотивираш хората около себе си, то професията Инструктор групови занимания е точно за теб.
+ Виж повече
5 ПРЕДИМСТВА ДА ТРЕНИРАТЕ С ЛИЧЕН ИНСТРУКТОР
Има безброй предимства, когато тренирате с личен инструктор. Хората от всяка възраст и ниво на опит могат да получат по-добри резултати и да живеят по-здравословен начин на живот.
Персоналният треньор ще ви помогне да създадете уникален план за тренировка, който да отговаря на вашите индивидуални нужди и цели и може да предотврати нараняване.
+ Виж повече
​Как всъщност изглеждат 2 000 калории?
В днешно време да спазваш здравословна диета с ниско съдържание на калории или ниско съдържание на мазнини вече не означава скучно хранене без вкус. Нито пък означава и дълго и сложно планиране на храненето. Развитието на технологиите и силно конкурентния пазар на храни доведоха до все по-голямо развитие и производство на храни с високо качество, удовлетворяващи нуждите ни от свежа храна през цялата година, без сезонността като фактор. 
+ Виж повече