Проф. реализация

Завършилите Фитнес академия България имат големи възможности за бъдеща професионална реализация в областта на фитнес индустрията във всички държави от Европейския съюз, както и в останалата част от света.

Фитнес академия България си партнира с Vida Fit, верига дамски фитнес и уелнес клубове от столицата на Саудитска Арабия - Рияд, за подбора им на екип от жени фитнес професионалисти. Саудитска Арабия е 20-та икономика в света и една от най-бързо развиващите се страни от десетилетия насам.
 
Всички успешно завършили курсистки от академията могат да кандидатсват за работа в някой от клубовете на Vida Fit.

Основните условия на работа са следните:
- Твърдо месечно възнаграждениенад 4500 лв. (2700 щатски долара);
- Процент от персонални тренировки – изплащан на месечна база, според представянето на треньора и броя проведени тренировки;
- Годишен бонус;
- 22 дена платен годишен отпуск;
- Първоначално пътуване и годишно такова покрито от компанията;
- Двугодишен трудов договор;
- Шестдневна работна седмица;
- Деветчасов работен ден, с един час почивка;
Необходимо условие е кандидатът да бъде жена и говорене на английски език.
 

Успешните кандидатури могат да започнат работа от 01.09.2018 г.
Крайният срок за кандидатстване е 20.07.2018 г., петък. Свободните работни места са ограничени!
 
При проявен интерес, се обадете на 0889 140 264 или ни пишете по мейл – office@fitnesslicense.bg

Промени живота си - от теб зависи!
 


 

В България

Завършилите обучението за Фитнес инструктор, Инструктор групови занимания или Персонален треньор във Фитнес академия България могат да кандидатстват за работа в АТЛЕТИК ФИТНЕС, една от водещите фитнес вериги в страната, като техните кандидатури ще бъдат с предимство при подбора на кадри.

Завършилите обучението за фитнес професионалисти могат да кандидатстват за работа като групови инструктори и фитнес инструктори в различни обществени и частни организации, асоциации, училища, университети, спортни центрове, фитнес клубове, спа центрове, планински и морски курорти и т.н.


В Европа

Завършилите обучението за фитнес професионалисти получават европейски сертификат и 1-годишно членство в EREPS /Европейски регистър на фитнес професионалистите/. Благодарение на това те могат да работят в страните-членки на ЕС, разполагайки с необходимите компетенции и признатите в ЕС удостоверения.


По света

Завършилите успешно обучението за фитнес професионалисти могат да се реализират на круизните кораби, които обикалят целия свят.